fbpx

Barn är värdefulla, använd reflex!

bildJag är glad att jag valde att ta med ett gäng reflexvästar när vi åkte på cup med tjugo barn. När jag kom körande på vägen såg jag dem på långt håll. Jag tog bilden när de kom mot parkeringen.
Jag tycker det är viktigt att förmedla till barn att de är värdefulla och att de ska bära reflex så att de syns i trafiken. Kom ihåg att sätta reflexer i alla barnens jackor och overaller. Själv hade jag missat att dottern köpt en ny jacka men nu är den också försedd med en reflex. De mjuka reflexer som går att köpa numera har lossnat från jackorna så nu har jag införskaffat gamla hederliga reflexer genom att beställa från MHF.
Förse både dig själv och dina barn med reflex, det är ni värda.
Du är varmt välkommen att följa min gillasida på Facebook.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.