Laddar Evenemang

Se och bli sedd i mötet med barn

februari 15, 2021

Inspirationsföreläsningen: “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn” NU Live-digitalt

Du kan genom små förändringar gå från trots och frustration till berikande relationer som ger näring till självkänslan.

Det kan vara utmanande att vara förälder och pedagog och försöka förstå både barnet och dig själv. Löftet, att aldrig låta eller göra som vissa vuxna gjorde när du växte upp, kan bli nästintill omöjligt att hålla. Då kan det kännas lockande att använda snabba lösningar som time-out, belöningar och liknande metoder för att försöka korrigera barnets beteende. Då dessa lösningar kan påverka dig, barnet och er relation negativt presenteras under föreläsningen förslag på hur du med små förändringar kan skapa en miljö som ger näring till självkänslan och berikar dig, barnet och er relation. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

Med både humor och allvar delar Familjecoachen Maria Klein med sig av sina egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Fokus ligger på ömsesidig tillit och respekt så inga belönings- eller bestraffningssystem kommer förmedlas. Välkommen till en föreläsning som berör och gör skillnad!

Det är positivt att kunna diskutera föreläsningen efteråt med en vän eller partner. Därför erbjuder vi 20 kr i rabatt per biljett vid köp av fler än en biljett. Om ni är ett par som är osäkra på om båda kan delta kan ni köpa en biljett (195 kr) och efter föreläsningen swisha 155 kr (123 552 15 54)  ifall ni båda deltagit.

Föreläsningen är för vuxna så jag rekommenderar att du/ni sitter avskilt utan barn. Det är inte tillåtet att spela in varken ljud eller bild så det går inte att se evenemanget i efterhand.

Förskolor, skolor och övriga organisationer som önskar faktura kan kontakta info@mariaklein.se

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna.

Länk till föreläsningen och reflektionsmaterialet kommer vid beställning. Då detta är ett kulturevenemang gäller inte 14 dagars ångerrätt. Men det är okej att du ångrar dig ifall det är mer än tre dagar kvar till föreläsningen. info@mariaklein.se

Föreläsningen håller på mellan 18 och 21 med en kort paus i mitten.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser den rutan nedan, prova att ladda om den här sidan, vi håller på att felsöka ett problem som gör att man ibland inte får se den. Om det fortfarande strular, kontakta oss på info@mariaklein.se så försöker vi hjälpa till med att boka din plats.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available

Dela

Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
februari 15
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
Webbplats:
mariaklein.se