Laddar Evenemang

Se och bli sedd i mötet med barn

mars 10, 2021

Inspirationsföreläsningen: “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn”

Du kan genom små förändringar gå från trots och frustration till berikande relationer som ger näring till självkänslan.

Det kan vara utmanande att vara förälder och pedagog och försöka förstå både barnet och dig själv. När du upplever barnet som trotsigt, tjurigt och envist är det lätt att bli frustrerad. Det kan kännas som att barnet vet precis vilka knappar det ska trycka på för att få dig på riktigt dåligt humör. När du känner så är det lätt att ta till time-out, belöningar och liknande metoder för att försöka korrigera barnets beteende. Barnets frustration ökar och plötsligt är ni inne i en negativ spiral som inte främjar varken barnet, dig eller er relation. På föreläsningen inspirerar jag dig att skapa en miljö som ger näring till självkänslan och berikar dig, barnet och er relation. Där du är ännu mer nyfiken på barnet, ärlig med dig själv och ni tillsammans försöker tillgodose era behov. Det handlar om att bygga långsiktigt hållbara relationer utifrån ömsesidig tillit och respekt utan belönings- och bestraffningssystem. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

Med både humor och allvar delar Familjecoachen Maria Klein med sig av sina egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Välkommen till en föreläsning som berör och gör skillnad!

Då det är extra berikande att kunna diskutera föreläsningen efteråt med en vän eller partner erbjuds par möjligheten att tillsammans vid samma tillfälle och en enhet uppleva föreläsningen för 195 kr. För partners som vill delta vid olika tillfällen samt vänner utgår rabatt på 20 kr per biljett vid köp av flera biljetter. Rabatten dras av automatiskt vid ”Slutför köp”.

Föreläsningen är för vuxna så jag rekommenderar att du/ni sitter avskilt utan barn. Det är inte tillåtet att spela in varken ljud eller bild så det går inte att se evenemanget i efterhand.

Förskolor, skolor och övriga organisationer som önskar faktura kan kontakta info@mariaklein.se

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna.

Länk till föreläsningen och reflektionsmaterialet kommer vid beställning. Då detta är ett kulturevenemang gäller inte 14 dagars ångerrätt. Men det är okej att du ångrar dig ifall det är mer än tre dagar kvar till föreläsningen. info@mariaklein.se

Föreläsningen håller på mellan 18 och 21 med en kort paus i mitten.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser rutan nedan, prova att ladda om den här sidan. Om problemet kvarstår kontakta info@mariaklein.se för lösning.  

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Digital-Föreläsning-21-03-10
195.00 kr
39 available

Dela

476729
DD
dag
HH
tim
MM
min
SS
sek

Detaljer

Datum:
mars 10
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
Webbplats:
mariaklein.se