Laddar Evenemang

Se och bli sedd i mötet med barn

mars 10, 2021

Inspirationsföreläsningen: “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn”

Du kan genom små förändringar gå från trots och frustration till berikande relationer som ger näring till självkänslan.

Då det är extra berikande att kunna diskutera föreläsningen efteråt med en vän eller partner erbjuds rabatter. Ett par i samma hushåll kan uppleva föreläsningen för 195 kr om de delar enhet. I övrigt gäller en biljett per person. Vid köp av fler än en biljett blir det en rabatt på 20 kr per biljett. Rabatten dras av automatiskt vid ”Slutför köp”.

Föreläsningen är för vuxna så jag rekommenderar att du/ni sitter avskilt utan barn. Det är inte tillåtet att spela in varken ljud eller bild så det går inte att se evenemanget i efterhand.

Förskolor, skolor och övriga organisationer som önskar faktura kan kontakta info@mariaklein.se

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna.

Länk till föreläsningen och reflektionsmaterialet kommer i ett mail vid beställning. Då detta är ett kulturevenemang gäller inte 14 dagars ångerrätt. Men det är okej att du ångrar dig ifall det är mer än tre dagar kvar till föreläsningen. Kontakt ska alltid tas med info@mariaklein.se vid reklamation eller liknande.

Föreläsningen håller på mellan 18 och 21 med en kort paus i mitten.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser rutan nedan, prova att ladda om den här sidan. Om problemet kvarstår kontakta info@mariaklein.se för lösning.  

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available

Dela

Virtual Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
mars 10
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
View Arrangör Website