Laddar Evenemang

Se och bli sedd i mötet med barn

april 12, 2021

Inspirationsföreläsningen: “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn”

Du som värdefull vuxen är otroligt viktig i barn och ungas liv. De små förändringarna som jag förmedlar i föreläsningen kan berika både dig, barnet och er relation. Om du vill läsa mer om föreläsningen finns “Om inspirationsföreläsningen “Se och bli sedd …” ovan.

När du bokar din biljett startar din reflektionsresa. Du får din biljett med länk till föreläsningen samt reflektionsmaterial som du kan ha stor nytta av för att utforska dina och barnets behov, känslor och värderingar. Du får under föreläsningen ta del av insikter som jag har fått under alla år som förälder, coach, föreläsare och gruppledare. Efter föreläsningen får du flera sidor av minnesanteckningar.

För din och andra deltagares trygghet är det inte tillåtet att spela in varken ljud eller bild. Det innebär att föreläsningen inte går att se i efterhand.

Kontakta alltid info@mariaklein.se om du ångrar dig eller vill reklamera.

Vi ses 12 april mellan 18-21. Föreläsningsrummet öppnas 17.45.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser rutan nedan eller det står “Slutsålt”, prova att ladda om den här sidan, vid fortsatt problem kontakta oss på info@mariaklein.se så försöker vi hjälpa till med att boka din plats.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Share This Event

Virtual Evenemang Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
2021-04-12
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
195.00kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
Visa Arrangör-webbplats