Laddar Evenemang

Se och bli sedd i mötet med barn – digital

november 25, 2021

Inspirationsföreläsningen: “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn”

Du som värdefull vuxen är otroligt viktig i barn och ungas liv. De små förändringarna som jag förmedlar i föreläsningen kan berika både dig, barnet och er relation. Om du vill läsa mer om föreläsningen finns “Om inspirationsföreläsningen “Se och bli sedd …” ovan.

Din reflektionsresa startar vid bokad plats

När du bokar din biljett startar din reflektionsresa. Du får reflektionsmaterial som du kan ha stor nytta av för att utforska dina och barnets behov, känslor och värderingar. Du får under föreläsningen ta del av insikter som Maria har fått under alla år som förälder, coach, föreläsare och gruppledare. Efter föreläsningen får du flera sidor minnesanteckningar. Upplev gärna föreläsningen tillsammans med någon. Din biljett gäller för två personer som sitter vid samma enhet.

Ytterligare information

För att nå alla deltagare på ett effektivt sätt brukar jag använda mig av Mailchimp. Dessa utskick kan hamna i skräppost/kampanjpost. Jag rekommenderar att du någon dag innan föreläsningen går in och kollar efter mail från mig så att du inte missar någon viktig information. Jag använder samma system när jag skickar minnesanteckningar efter föreläsningen.

Tryggt för dig som deltagare

Vi är måna om att det ska vara tryggt för alla deltagare därför spelas inte föreläsningen in. Det är inte heller tillåtet att spela in varken ljud eller bild.

Ångerrätt

Då detta är ett evenemang finns inget krav på ångerrätt men du kan ångra dig inom 14 dagar från beställningen. Den ångerrätten gäller inte om det är mindre än 14 dagar kvar till evenemanget. Biljetterna är i övrigt inte återbetalningsbara men kan överlåtas då de inte är personliga. Läs mer under köpvillkor. Ifall du missar föreläsningstillfället kan du kontakta mig så får du, i mån av plats, möjlighet vid ett senare tillfälle. 

Om du ångrar dig eller vill reklamera
Kontakta alltid info@mariaklein.se om du ångrar dig eller vill reklamera. Om du inte fått svar inom 24 timmar kontakta Maria på mobil: 0730402090.
“Utsålt” eller “Slutsålt!
Om det står “Utsålt” eller “Slutsålt” när du ska boka plats kan du uppdatera sidan.
Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna

Vi ses torsdagen den 25 november mellan 18-21. Föreläsningsrummet öppnas 17.45.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser rutan nedan eller det står “Slutsålt”, prova att ladda om den här sidan, vid fortsatt problem kontakta oss på info@mariaklein.se så försöker vi hjälpa till med att boka din plats.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Dela

Virtual Evenemang Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
november 25
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
View Arrangör Website