Laddar Evenemang

Utforska barns behov och ge näring till självkänslan – Borlänge

februari 23, 2022
ubb-fysisk

Inspirationsföreläsningen “Utforska barns behov och ge näring till självkänslan”

En ny värld öppnade sig den dagen jag insåg att det fanns behov bakom barns beteende och att det går att tillgodose dessa behov på många olika sätt.

Varför gör barnet som det gör fast du har sagt till tusen gånger? Kanske upplever du att barnet gör som det gör för att få dig på riktigt dåligt humör. Med det tänket ökar risken att du tar till metoder som hot, mutor, straff och liknande för att försöka korrigera barnets beteende. Men tänk om barnet gör som det gör för att det försöker tillgodose sina behov. Vilka behov försöker barnet tillgodose? Hur kan du skapa en miljö som ger näring till självkänslan? Vad är självkänsla?

Några behov (autonomi, samhörighet och kompetens) utforskas lite extra under föreläsningen. Dessa tre behov har stor betydelse för barns motivation i hemmet, skolan och fritiden. Genom att vara “behovsdetektiv” och förstå behovet bakom beteendet och hitta lösningar som tillgodoser både barnets och dina behov når ni mer kontakt och samarbete. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

“Barnets agerande är inte problemet, det är lösningen på ett problem som barnet upplever”.

Din reflektionsresa startar vid bokad plats

När du bokar din biljett startar din reflektionsresa. Du får din biljett till föreläsningen samt reflektionsmaterial som du kan ha stor nytta av för att utforska dina och barnets behov, känslor och värderingar. Du får under föreläsningen ta del av insikter som Maria har fått under alla år som förälder, coach, föreläsare och gruppledare. Efter föreläsningen får du flera sidor minnesanteckningar. Upplev gärna föreläsningen tillsammans med någon. För att säkerställa att ni får sitta tillsammans rekommenderar vi att ni köper era biljetter i samma köp.

Tryggt för dig som deltagare

Vi är måna om att det ska vara tryggt för alla deltagare oavsett om det finns restriktioner eller inte. Instruktioner att förhålla oss till skickas innan föreläsningen.  Om föreläsningen blir inställd, framflyttad eller ersätts av digital föreläsning och du inte är intresserad av en sådan lösning kan du kontakta mig för pengarna tillbaka. Återbetalning sker på samma sätt som du betalat. Om du vill betala via swish  som privatperson eller faktura (gäller endast företag, förskolor, kommuner och kyrkor) kan du kontakta mig info@mariaklein.se

Trygghetsgaranti

Då detta är ett evenemang finns inget krav på ångerrätt men du har möjlighet att ångra dig fram till och med den 10 januari 2022. Biljetterna är i övrigt inte återbetalningsbara men kan överlåtas då de inte är personliga. Kontakta Maria om du vill ge biljetter i julklapp. Då fixar vi ett julkort.  

Om du ångrar dig eller vill reklamera
Kontakta alltid info@mariaklein.se om du ångrar dig eller vill reklamera. Om du inte fått svar inom 24 timmar kontakta Maria på mobil: 0730402090.
Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna.

OBS! För barnens (inklusive ammande bebisar) och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna. Om du önskar ett förtydligande av detta beslut kan du kontakta Maria.

Vi ses onsdag den 23 februari mellan 18-21 i Kulturhuset Svanen, Husseliusgatan 1 784 30 Borlänge. Lokalen Stora salen är öppen från 17.45.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Borlänge-22-02-23
395.00 kr
80 available

Dela

7517459
DD
dag
HH
tim
MM
min
SS
sek

Detaljer

Datum:
2022-02-23
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
SEK 395
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Kulturhuset Svanen
Husseliusgatan 1
Borlänge, 784 30
+ Google Map

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
View Arrangör Website