Laddar Evenemang

Utforska barns behov och ge näring till självkänslan -Dagtid

maj 08, 2021
utforska-barns-behov

Inspirationsföreläsningen: “Utforska barns behov och ge näring till självkänslan”

När jag började utforska barnets behov bakom beteendet öppnades en ny värld av möjligheter. Jag önskar att du kommer att uppleva nya möjligheter efter föreläsningen. Om du vill läsa mer om föreläsningen finns “Om inspirationsföreläsningen “Utforska barns behov …” här.

När du bokar din biljett startar din reflektionsresa. Du får din biljett med länk till föreläsningen samt reflektionsmaterial som du kan ha stor nytta av för att utforska dina och barnets behov, känslor och värderingar. Du får under föreläsningen ta del av insikter som jag har fått under alla år som förälder, coach, föreläsare och gruppledare. Efter föreläsningen får du flera sidor av minnesanteckningar.

För din och andra deltagares trygghet är det inte tillåtet att spela in varken ljud eller bild. Det innebär att föreläsningen inte går att se i efterhand.

Kontakta alltid info@mariaklein.se om du ångrar dig eller vill reklamera.

Vi ses 8 maj mellan 12-15 för föreläsningen “Utforska barns behov och ge näring till självkänslan”. Föreläsningsrummet öppnas 11.45. OBS! Den 24 april finns möjlighet att gå “Se och bli sedd i mötet med barn” på dagtid.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser rutan nedan eller det står “Slutsålt”, prova att ladda om den här sidan, vid fortsatt problem kontakta oss på info@mariaklein.se så försöker vi hjälpa till med att boka din plats.

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Digital-föreläsning-UBB-21-05-08
195.00 kr
0 available
Utsålt

Dela

1973594
DD
dag
HH
tim
MM
min
SS
sek

Detaljer

Datum:
maj 8
Tid:
12:00 - 15:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
Webbplats:
mariaklein.se