Laddar Evenemang

Utforska barns behov och ge näring till självkänslan – digital

december 30, 2021
utforska-barns-behov

Inspirationsföreläsningen: “Utforska barns behov och ge näring till självkänslan”

En ny värld öppnade sig den dagen jag insåg att det fanns behov bakom barns beteende och att det går att tillgodose dessa behov på många olika sätt.

Varför gör barnet som det gör fast du har sagt till tusen gånger? Kanske upplever du att barnet gör som det gör för att få dig på riktigt dåligt humör. Med det tänket ökar risken att du tar till metoder som hot, mutor, straff och liknande för att försöka korrigera barnets beteende. Men tänk om barnet gör som det gör för att det försöker tillgodose sina behov. Vilka behov försöker barnet tillgodose? Hur kan du skapa en miljö som ger näring till självkänslan? Vad är självkänsla?

Några behov (autonomi, samhörighet och kompetens) utforskas lite extra under föreläsningen. Dessa tre behov har stor betydelse för barns motivation i hemmet, skolan och fritiden. Genom att vara “behovsdetektiv” och förstå behovet bakom beteendet och hitta lösningar som tillgodoser både barnets och dina behov når ni mer kontakt och samarbete. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

“Barnets agerande är inte problemet, det är lösningen på ett problem som barnet upplever”.

Din reflektionsresa startar vid bokad plats

När du bokar din biljett startar din reflektionsresa. Du får reflektionsmaterial som du kan ha stor nytta av för att utforska dina och barnets behov, känslor och värderingar. Du får under föreläsningen ta del av insikter som Maria har fått under alla år som förälder, coach, föreläsare och gruppledare. Efter föreläsningen får du flera sidor minnesanteckningar. Upplev gärna föreläsningen tillsammans med någon. Din biljett gäller för två personer som sitter vid samma enhet.

Ytterligare information

För att nå alla deltagare på ett effektivt sätt brukar jag använda mig av Mailchimp. Dessa utskick kan hamna i skräppost/kampanjpost. Jag rekommenderar att du någon dag innan föreläsningen går in och kollar efter mail från mig så att du inte missar någon viktig information. Jag använder samma system när jag skickar minnesanteckningar efter föreläsningen.

Tryggt för dig som deltagare

Vi är måna om att det ska vara tryggt för alla deltagare därför spelas inte föreläsningen in. Det är inte heller tillåtet att spela in varken ljud eller bild.

Köpvillkor

Läs mer om köpvillkoren

Vi ses torsdag den 30 december mellan 12-15. Föreläsningsrummet öppnas 11.45..

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Dela

Virtual Evenemang Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
2021-12-30
Tid:
12:00 - 15:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
View Arrangör Website