Laddar Evenemang

Utforska barns behov och ge näring till självkänslan

mars 03, 2021
utforska-barns-behov

Inspirationsföreläsningen: “Utforska barns behov och ge näring till självkänslan”

Du kan genom små förändringar gå från trots och frustration till berikande relationer som ger näring till självkänslan.

Det kan vara utmanande att vara förälder och pedagog och försöka förstå både barnet och dig själv. Varför gör barnet som det gör fast du har sagt till tusen gånger? Kanske upplever du att barnet gör som det gör för att få dig på riktigt dåligt humör. Med det tänket ökar risken att du tar till metoder som hot, mutor, straff och liknande för att försöka korrigera barnets beteende. Men tänk om barnet gör som det gör för att det försöker tillgodose sina behov. Vilka behov försöker barnet tillgodose? Hur kan du skapa en miljö som ger näring till självkänslan? Vad är självkänsla?

Några behov (autonomi, samhörighet och kompetens) utforskas lite extra under föreläsningen. Dessa tre behov har stor betydelse för barns motivation i hemmet, skolan och fritiden. Genom att förstå behovet bakom beteendet och hitta lösningar som tillgodoser både barnets och dina behov kan det vara enklare att nå kontakt och samarbete. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

Med både humor och allvar delar Familjecoachen Maria Klein med sig av sina egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Förhållningssättet utgår från ömsesidig tillit och respekt så det förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem. Välkommen till en föreläsning som berör och gör skillnad!

Då det är extra berikande att kunna diskutera föreläsningen efteråt med en vän eller partner erbjuds par möjligheten att tillsammans vid samma tillfälle och en enhet uppleva föreläsningen för 195 kr. För partners som vill delta vid olika tillfällen samt vänner utgår rabatt på 20 kr per biljett vid köp av flera biljetter. Rabatten dras av automatiskt vid ”Slutför köp”.

Föreläsningen är för vuxna så jag rekommenderar att du/ni sitter avskilt utan barn. Det är inte tillåtet att spela in varken ljud eller bild så det går inte att se evenemanget i efterhand.

Förskolor, skolor och övriga organisationer som önskar faktura kan kontakta info@mariaklein.se.

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna.

Länk till föreläsningen och reflektionsmaterialet kommer vid beställning. Då detta är ett kulturevenemang gäller inte 14 dagars ångerrätt. Men det är okej att du ångrar dig ifall det är mer än tre dagar kvar till föreläsningen. info@mariaklein.se

Föreläsningen håller på mellan 18 och 21 med en kort paus i mitten.

OBS! För att beställa biljetter, tryck på “+” för att välja antal biljetter i rutan nedan och sedan “Boka din plats”.

OM du inte ser rutan nedan, prova att ladda om den här sidan, vid fortsatt problem kontakta oss på info@mariaklein.se så försöker vi hjälpa till med att boka din plats.

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available

Dela

Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
mars 3
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
SEK 195
Evenemang Kategori:

Plats

Digitalt
Videvägen 18
Umeå, 903 65 Sverige

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
Webbplats:
mariaklein.se