Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Se och bli sedd – Falkenberg den 9 oktober

oktober 9 @ 18:00 - 21:00

295kr – 850kr

Se och bli sedd – om ömsesidig respekt i mötet med barn

Bytt lokal till “Bakfickan” på Grand Hotell, Hotellgatan 1

Barn som “trotsar”, skriker och får utbrott kan upplevas utmanande för oss vuxna. Om du utgår från att barnet behöver förändras ligger det nära till hands att locka, hota och ta hjälp av guldstjärnor och timeout-stolar. När du istället utgår från att barnet gör så gott det kan för att tillgodose sina behov finns andra lösningar där båda parter blir sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar.

Vill du växa tillsammans med de barn du möter? Vill du att både du och barnet ska bli sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Vill du möta barn utifrån ömsesidig respekt? På föreläsningen får du inspiration för att hitta unika lösningar som berikar relationen till dig själv, de barn du möter och andra i din närhet.

Det krävs mod att växa som förälder/pedagog/vårdnadshavare/mor-och farförälder. Maria delar med sig av sin erfarenhet som föreläsare, kursledare, coach och förälder. Hon berättar med både humor och allvar om egna och andras utmaningar, fallgropar och bakslag. Du uppmuntras att utforska och lita på din egen inre kompass.

Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem.

För maximal upplevelse av föreläsningen skickas reflektionsmaterial ut innan kvällen. Jag använder mig av mailchimp för detta utskick. Om du inte fått något reflektionsmaterial minst en vecka innan föreläsningen kan du kontakta mig på info@mariaklein.se. Jag använder även mailchimp för att skicka ut minnesanteckningar några dagar efter föreläsningen. Vill du köpa boken (200  kr) på plats kan du förbeställa ett exemplar när du köper din biljett.

För barnens (inklusive ammande bebisar) och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna.

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda eller på grund av sjukdom. I dessa fall återbetalas biljetterna. Biljetterna är i övrigt inte återbetalningsbara efter den obligatoriska 14-dagars ångerrätten. Biljetterna kan överlåtas då de inte är personliga.

OBS! Kompisbiljett (2 för 495 kr) gäller såklart oavsett om det är en kompis, mamma, pappa eller partner som du går med.

 

Detaljer

Datum:
oktober 9
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
295kr – 850kr

Plats

Grand Hotell
Hotellgatan 1
Falkenberg, Sverige
+ Google Map

Biljetter

8 tillgänglig
Förköp enkelbiljett (Falkenberg)295.00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

10 tillgänglig
Förköp kompisbiljett 2 personer (Falkenberg)495.00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

2 tillgänglig
Specialbiljett (4 personer) FB850.00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

2 tillgänglig
Ordinariepris395.00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.