Under hösten 2020 erbjuds föreläsningen “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn” med högst 50 deltagare.

Familjecoachen Maria Klein förmedlar ett förhållningssätt som ger näring till självkänslan och berikar dig, barnet och er relation

Inspiration till föreläsningen är hämtad från bland annat Lars H Gustafsson, Ross Greene, Petra Krantz Lindgren och Marshall Rosenberg (Nonviolent communication) samt Marias bok “Se och bli sedd: ömsesidig respekt i mötet med barn”.

Rabatt vid köp av två eller fler biljetter. Då det är berikande att dela upplevelsen med en eller flera vänner ges i dessa fall 50 kr i rabatt per biljett. Detta dras automatiskt vid köp av fler än en biljett i samma köp. (Rabatten dras av när du “går till kassan”).

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Se och bli sedd – Uppsala 22 oktober

oktober 22 @ 18:00 - 21:00

395kr

Inspirationsföreläsningen: “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn”

Du kan genom små förändringar gå från trots och frustration till berikande relationer som ger näring till självkänslan.

Det kan vara utmanande att vara förälder och pedagog och försöka förstå både barnet och sig själv. Löftet, att aldrig låta eller göra som vissa vuxna gjorde när du växte upp, kan bli nästintill omöjligt att hålla. Då kan det kännas lockande att använda snabba lösningar som time-out, belöningar och liknande metoder för att försöka korrigera barnets beteende. Då dessa lösningar kan påverka dig, barnet och er relation negativt presenteras under föreläsningen förslag på hur du med små förändringar kan skapa en miljö som ger näring till självkänslan och berikar dig, barnet och er relation. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

Med både humor och allvar delar Familjecoachen Maria Klein med sig av sina egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Fokus ligger på ömsesidig respekt så inga belönings- eller bestraffningssystem kommer förmedlas. Välkommen till en kväll som berör och gör skillnad!

Dela gärna kvällen med en vän. Om ni beställer era biljetter i samma köp får ni 50 kr i rabatt per biljett. Gäller vi köp av två eller fler biljetter. Gäller biljetter köpta efter den 16 juli.

För barnens (inklusive ammande bebisar) och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna.

Om du vill betala via swish  som privatperson eller faktura (gäller endast förskolor, kommuner och kyrkor) kan du kontakta mig info@mariaklein.se

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda, på grund av sjukdom eller annat som hon inte kan styra över. I dessa fall återbetalas biljetterna.

När du köper biljetter har du ångerrätt i 14 dagar efter det är de inte återbetalningsbara men de kan överlåtas då de inte är personliga. Självklart följer jag FHM:s rekommendationer.

Detaljer

Datum:
oktober 22
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
395kr

Arrangör

Maria Klein
Telefon:
+46730402090
E-post:
info@mariaklein.se
Webbplats:
mariaklein.se

Plats

Hotell Centralstationen
Bangårdsgatan 13
Uppsala, 75320 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Enkelbiljett Uppsala 21/4 (Nytt datum 22/10)
395.00 kr
0 available
Sold Out
Enkelbiljett Uppsala 22/10
395.00 kr
0 available
Sold Out

Om du INTE vill betala via Klarna kan du kontakta info@mariaklein.se för biljett och reflektionsmaterial. Sedan swishar du till 123 552 15 54. Ange ort och namn.

2 svar på ”Se och bli sedd – Uppsala 22 oktober”

  1. Åh, kan det inte göras möjligt att få vara med digitalt?! Det skulle vara så intressant även för mig som är i riskgrupp.

    1. Hej Anna!
      Just denna föreläsning är lite som en föreställning där även publiken är delaktiga så den går inte att göra digitalt. Men jag håller på att utveckla föreläsningar och kurser digitalt så jag kan gärna sätta upp dig på en maillista så meddelar jag så snart detta är klart. Tillsvidare kan jag rekommendera min minikurs. Den finns gratis på hemsidan men kommer inom snar framtid att försvinna. Men de som startat kommer inte att drabbas av att jag plockar bort den. Säg till om du vill att jag ska meddela när mina digitala tjänster är klara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.