Under hösten 2019 erbjuds föreläsningen “Se och bli sedd: om ömsesidig respekt i mötet med barn”

Familjecoachen Maria Klein förmedlar ett förhållningssätt som ger näring till självkänslan och berikar dig, barnet och er relation

Inspiration till föreläsningen är hämtad från bland annat Lars H Gustafsson, Ross Greene, Petra Krantz Lindgren och Marshall Rosenberg (Nonviolent communication) samt Marias bok “Se och bli sedd: ömsesidig respekt i mötet med barn”.

Höstkampanj – använd rabattkoden Fira95 så blir priset 200 kr per person oavsett om du väljer enskilda eller kompisbiljetter. Gäller ett begränsat antal biljetter (max 95 totalt på hela höstens utbud).

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Se och bli sedd – Västerås 28 november

november 28 @ 18:00 - 21:00

295kr – 800kr

Inspirationsföreläsning om ömsesidig respekt i mötet med barn.

Du kan genom små förändringar gå från trots och frustration till berikande relationer som ger näring till självkänslan.

Det kan vara utmanande att vara förälder och pedagog och försöka förstå både barnet och sig själv. Löftet, att aldrig låta eller göra som vissa vuxna gjorde när du växte upp, kan bli nästintill omöjligt att hålla. Då kan det kännas lockande att använda snabba lösningar som time-out, belöningar och liknande metoder för att försöka korrigera barnets beteende. Då dessa lösningar kan påverka dig, barnet och er relation negativt presenteras under föreläsningen förslag på hur du med små förändringar kan skapa en miljö som ger näring till självkänslan och berikar dig, barnet och er relation. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

Med både humor och allvar delar Familjecoachen Maria Klein med sig av sina egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Fokus ligger på ömsesidig respekt så inga belönings- eller bestraffningssystem kommer förmedlas. Välkommen till en kväll som berör och gör skillnad!

För barnens (inklusive ammande bebisar) och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna.

PS! Använd gärna rabattkoden Fira95 vid beställning av enkel eller kompisbiljett. Då blir priset automatiskt 200 kr per person. Om du vill betala via swish kan du kontakta mig info@mariaklein.se

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda eller på grund av sjukdom. I dessa fall återbetalas biljetterna. Biljetterna är i övrigt inte återbetalningsbara efter den obligatoriska 14-dagars ångerrätten. Biljetterna kan överlåtas då de inte är personliga.

Detaljer

Datum:
november 28
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
295kr – 800kr

Plats

Lovisagården, Västerås
Slottsgatan 6
Västerås, Sverige
+ Google Map

Biljetter

Tickets are not available as this evenemang has passed.

Om du inte vill betala via Klarna kan du välja att swisha till 123 552 15 54. Ange ort och namn. Skicka sedan ett mail till info@mariaklein.se för biljett och reflektionsmaterial.

4 svar på “Se och bli sedd – Västerås 28 november”

  1. Hej! Verkar väldigt nyttigt och lärorikt! Ingår det något kvällfika/frukt eller tar man med sig något ätbart? Tänker eftersom det håller på i 3 timmar:)

    Mvh Johanna

    1. Hej Johanna! Det ingår inget fika i föreläsningen men ibland om jag har förutsättningarna (värdar/värdinnor, kök och tid) brukar jag bjuda på kaffe/the. I andra fall kan jag ha med godis och vindruvor. Jag brukar skicka mail innan föreläsningen och berätta vad som gäller. Med en kortare paus i mitten kan föreläsningen ibland sluta tidigare än 21.00. Jag återkommer med vad som kommer att gälla i Västerås.

  2. Hej! Vi hittar inte våra biljetter till torsdag, i västerås? Dem finns inte på den mail vi angett, hoppas verkligen detta kan lösa sig!!

    1. Hej Jonna! Jag har en Jonna med på deltagarlistan men med en annan mailadress än du använt nu. Har du fått någon bekräftelse på din order? Skicka ett mail till mig på info@mariaklein.se så löser vi detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.