OBS! Just nu firar vi 95 år som föräldrar med 95 kr rabatt på 95 biljetter!

Använd rabattkoden Fira95 när du betalar så får du 95 kr i rabatt på förköp av en enkel- eller kompisbiljett 

Händer det att du som förälder eller pedagog plötsligt gör och säger precis sådant du lovat dig själv att inte göra? Hamnar du ibland i en negativ spiral där hot, mutor och tjat blir mer vardag än undantag? Eller vill du bara inspireras när det gäller berikande möten mellan vuxna och barn?

Inspiration till materialet är hämtat från bland annat Lars H Gustafsson, Ross Greene, Petra Krantz Lindgren och Marshall Rosenberg (Nonviolent communication). Då förhållningssättet utgår från ömsesidig respekt förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Se och bli sedd – Växjö den 13 maj

maj 13 @ 18:00 - 20:30

295kr – 885kr

Se och bli sedd – Ömsesidig respekt i mötet med barn

Barn som “trotsar”, skriker och får utbrott kan upplevas utmanande för oss vuxna. Om du utgår från att barnet behöver förändras ligger det nära till hands att skrika, hota och ta hjälp av guldstjärnor och timeout-stolar. När du istället utgår från att barnet gör så gott det kan för att tillgodose sina behov finns andra lösningar där båda parter blir sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar.

Vill du växa tillsammans med de barn du möter? Vill du att både du och barnet ska bli sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Vill du möta barn utifrån ömsesidig respekt? På föreläsningen får du inspiration för att hitta unika lösningar som berikar relationen till dig själv, de barn du möter och andra i din närhet.

Det krävs mod att växa som förälder/pedagog/vårdnadshavare/mor-och farförälder. Maria delar med sig av sin erfarenhet som föreläsare, kursledare, coach och förälder. Hon berättar med både humor och allvar om egna och andras utmaningar, fallgropar och bakslag. Du uppmuntras att utforska och lita på din egen inre kompass.

Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem.

För maximal upplevelse av föreläsningen skickas reflektionsmaterial ut innan kvällen. Jag använder mig av mailchimp för detta utskick. Om du inte fått något reflektionsmaterial minst en vecka innan föreläsningen kan du kontakta mig på info@mariaklein.se. Jag använder även mailchimp för att skicka ut minnesanteckningar några dagar efter föreläsningen.

För barnens (inklusive ammande bebisar) och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna.

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda eller på grund av sjukdom. I dessa fall återbetalas biljetterna. Biljetterna är i övrigt inte återbetalningsbara efter den obligatoriska 14-dagars ångerrätten. Biljetterna kan överlåtas då de inte är personliga.

OBS! Kompisbiljett (2 för 495 kr) gäller såklart oavsett om det är en kompis, mamma, pappa eller partner som du går med.

Om någon biljettsort tar slut kan du kontakta mig så ser jag vad jag kan göra.

Jag föreläser även på andra orter under våren 2019. Läs här.

Detaljer

Datum:
maj 13
Tid:
18:00 - 20:30
Pris:
295kr – 885kr

Plats

IOGT-NTO huset
Vattentorget 1
Växjö, 35234 Sverige
+ Google Map

Biljetter

Tickets are not available as this evenemang has passed.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.