Förälder

Hej och välkommen!

Vill du berika dina viktigaste relationer, till dig själv, dina barn och din ev partner?

Vill du bli mer nyfiken på ditt barn och förstå barnet bättre?

Vill du bli ärligare med vem du är och låta ditt barn lära känna dig?

Vill du att både du och ditt barn ska få era behov tillgodosedda?

Vill du nå detta utan belönings- eller bestraffningssystem?

Då har du kommit alldeles rätt?

Jag erbjuder föreläsningar, kurser och samtal till dig som förälder oavsett om du är förälder eller “bonusvuxen”.

Under höstterminen 2020 erbjuder jag öppna föreläsningar på följande orter : Lund, Ystad, Växjö, Karlskrona, Helsingborg, Halmstad, Varberg, Göteborg, Stockholm, Kalmar, Uppsala, Skövde, Jönköping, Linköping, Norrköping, Falun, Eskilstuna, Västerås

Du kan anmäla ditt intresse för en föreläsning på Facebook. Evenemangen heter: Se och bli sedd i mötet med barn (följt av orten och datum)

Jag erbjuder enskilda samtal till föräldrar i mån av tid. Priset är 950 kr per timme, inklusive moms för en person. För par är priset 1200 kr per timme inklusive moms. Finns möjlighet till flexibel taxa vid behov. För företag är priserna exklusive moms.

Kontakta mig gärna för eventuella frågor angående utbud eller för bokning av enskilt samtal. info(snabel-a)mariaklein.se

OBS! Reflekterar över det jag förmedlar på min föreläsning, i min blogg, på Facebook, På Instagram och vid enskilda samtal. Välj själv om och i så fall vad du vill ta med dig in i din relation med ditt barn. Jag tror att det är otroligt viktigt att vara äkta och ärlig i våra relationer. Du vet allra bäst vad som passar dig och ditt barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.