För företag

Jag antar att du har kommit till min sida för att du är mån om dina medarbetare och ledare och vill ge dem de allra bästa förutsättningarna för att nå framgång. Eftersom personalen är företagets viktigaste tillgång är det av avgörande betydelse att de kan ge 100 % när de väl är på arbetet. För att det ska vara möjligt behöver deras allra viktigaste relationer ge dem energi.

“När familjen är en energikälla är allt möjligt”.

Jag kan erbjuda dina medarbetare och ledare förstklassig inspiration när det gäller att berika deras viktigaste relationer.

Jag kommer gärna till ert företag och inspirerar dina medarbetare när det gäller föräldraskap, kommunikation eller ledarskap.
När våra viktigaste relationer berikar oss blir det som ringar på vattnet. Vi berikar våra medmänniskor oavsett om det är kunder, leverantörer, medarbetare eller ledare.

Mina kurser, föreläsningar och samtal förbättrar privat-, familje- och arbetslivet.
Kontakta mig genom mail info@mariaklein.se för ett möte.

0 svar på ”För företag”

    1. Hej Jenny! Självklart kan du maila mig så kan vi se om det är något jag kan hjälpa dig med. Beroende på frågornas karaktär kan jag antingen svara direkt, hänvisa dig vidare eller erbjuda dig mina samtalstjänster. Du når mig på info@mariaklein.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.