Företag

Om du som företagare eller ledare i ett företag har sökt dig fram till denna sida är du mån om dig, dina medarbetare och ledare och vill ge dem de allra bästa förutsättningarna för att nå framgång. Ditt sökande har lett dig rätt.

Eftersom personalen är företagets viktigaste tillgång är det av avgörande betydelse att de kan ge 100 % när de väl är på arbetet. För att det ska vara möjligt behöver deras allra viktigaste relationer ge dem energi. När vår mest betydelsefulla relationer ger oss energi och glädje då är allt möjligt.

Jag kan erbjuda dig, dina medarbetare och ledare förstklassig inspiration när det gäller att berika deras viktigaste relationer.

Jag kommer gärna till ert företag och inspirerar er när det gäller föräldraskap, kommunikation och ledarskap.

När våra viktigaste relationer berikar oss blir det som ringar på vattnet. Vi berikar våra medmänniskor oavsett om det är kunder, leverantörer, medarbetare eller ledare. Vi uppnår win-win lösningar på flera områden.

Mina kurser, föreläsningar och samtal förbättrar privat-, familje- och arbetslivet.

Under höstterminen 2020 erbjuder jag öppna föreläsningar på följande orter : Lund, Ystad, Växjö, Karlskrona, Helsingborg, Halmstad, Varberg, Göteborg, Stockholm, Kalmar, Uppsala, Skövde, Jönköping, Linköping, Norrköping, Falun, Eskilstuna, Västerås

Du kan anmäla ert intresse för en föreläsning på Facebook. Evenemangen heter: Se och bli sedd i mötet med barn (följt av orten och datum)

Jag erbjuder enskilda samtal till föräldrar och pedagoger i mån av tid. Priset är 950 kr per timme, exklusive moms vid fakturering till företag.

Kontakta mig gärna för eventuella frågor angående utbud eller för bokning av enskilt samtal. info(snabel-a)mariaklein.se

OBS! Reflekterar över det jag förmedlar på min föreläsning, i min blogg, på Facebook, På Instagram och vid enskilda samtal. Välj själv om och i så fall vad du vill ta med dig in i din relation med ditt barn. Jag tror att det är otroligt viktigt att vara äkta och ärlig i våra relationer. Du vet allra bäst vad som passar dig och ditt barn.

Kontakta mig genom mail info(snabel-a)mariaklein.se eller 0730402090 för ett möte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.