fbpx

Från vill göra till klart!

Jag tycker det är viktigt att njuta av sommaren och ta dagen som den kommer. Trots att detta är viktigt för mig finns det även saker som jag vill ha gjort under sommaren. Jag gillar att se att det faktiskt händer saker så jag skriver upp de saker jag vill göra på post-it lappar som jag sedan sätter under rubriken VIll göra. När jag sedan har gjort en uppgift flyttar jag den från “Vill göra” till “Klart”. Det blir som en liten avcheckningslista.
“Vill göra” kan vara allt ifrån rensa ogräs till gå på promenad med hela familjen.
rutschkanaFör barnens del kanske det kan vara aktiviteter så som spela fotboll, åka till en ny lekpark, åka och fiska, åka på en vattenslide och så vidare. Man kan ju komma överens om det ska vara saker som inte kostar något eller om det också går att skriva upp saker som kostar.
Det är så lätt att vi glömmer allt vi har gjort och endast kommer ihåg det vi inte har hunnit med.

0 reaktioner på ”Från vill göra till klart!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.