fbpx

Gillar att utvecklas

bildkontrollJag gillar att ta del av andras erfarenheter och reflektera över vad jag kan förändra hos mig själv. Dagligen får jag vishet om hur mina budskap tas emot och får reflektera för att utvecklas ytterligare. De är mina barn och min man som står för dessa lärdomar. När det gäller mitt arbete så tar jag till mig den feedback jag får och försöker se hur och om jag vill förändra det jag får feedback omkring.
Jag har brukat hålla mina föreläsningar utan power point och har för det mesta fått positiv feedback men jag har också fått önskemål om att några deltagare skulle önskat att jag hade haft en power point. Så just nu testar jag att köra mina föreläsningar med power point om det finns möjlighet. Men hur gör man en pp så bra som möjligt. Jag fick lite tips när jag kollade in detta klippet och fick nya idéer.
Nu har jag köpt en fjärrkontroll som ligger bra i handen. Den har laserpekare, men den behöver jag ju inte använda. Hoppas nu att mitt material ser till att deltagarna inte somnar 😉
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.