fbpx

Jag gillar att … med dig!

Det blev sen kväll igår så jag lät sonen sova två extra timmar på morgonen. När han vaknade låg vi och hade en magisk stund. Jag sa: Jag gillar att vara med dig.
Bild1Jag gillar att prata med dig. Jag fortsatte och sedan gjorde jag en paus efter: “Jag gillar att …” B fyllde på med kramas och jag fortsatte “med dig”. Han gillade att sätta in nya ord i pausen. Vi fortsatte även på vägen till förskolan. Jag frågade sedan om han gillade att göra något med mig och då svarade: Allt vi sagt.
En härlig start på morgonen.
Vad gillar du att göra med ditt barn? Vad gillar ditt barn att göra med dig?
Följ mig gärna på Facebook. Familjecoachen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.