fbpx

Jag vill ha dig!

Att jobba hemifrån har många fördelar men självklart även nackdelar. Det är ju rätt ofta som barnen ser mig med en dator i knät eller på min mage när jag ligger ner och skriver. B, fyra år brukar komma och säga: Jag vill ha dig!
Bild1Att då få lägga sig på mig medan jag fortfarande skriver duger liksom inte. Han vill att jag så klart ska stänga av datorn och ägna mig 100 % till honom. Efter att ha avslutat det jag precis håller på med brukar jag stänga igen datorn. Han kryper upp i min famn eller lägger sig på mig för att goas under en stund. Jag brukar säga: Vet du vad? Han svarar: Det finns en kille som är fyra år. Jag fortsätter: Som heter B och som jag älskar väldigt mycket. Ibland svarar han bara: Du älskar B. Så varje dag får han höra att jag älskar honom. Han brukar också vilja höra när jag säger att jag älskar alla hans syskon och hans pappa och hans mamma.
I går när jag hade jobbat klart såg jag B sitta och se på en film och jag blev så sugen på att få chansen att ha honom nära mig. Jag säger: Jag vill ha dig! och sträcker ut mina armar.  Han kommer springande och lägger sig framför mig i soffan. Jag vänder mig till G som också sitter och ser på TV:n  och säger: Jag vill ha dig!
G, nio år svarar: Jag vill ha världsfred!
#blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.