fbpx

Kurser

 

Kurser för ett rikare privat-, familje- och arbetsliv!

Kurserna erbjuder dina medarbetare möjligheten att utveckla sig själv, sitt ledarskap och sina barn. Färdigheterna som förmedlas skapar ökade möjligheter för föräldern att uppmuntra barnet till självständiga individer med självkänsla, självförtroende och mod som väljer att samarbeta och ta ansvar.

Förutom de föreläsningar som anges till höger går det att få kurser utifrån behov.

Ett aktivt föräldraskap” är ett föräldrastödsprogram. Den har funnits i Sverige i femton år. Färdigheterna skapar möjligheterna att få en familj som växer tillsammans. Där var och en tar ansvar och väljer att samarbeta utan något belönings- eller bestraffningssystem.

Du och din familj” är skapad för att tillfredsställa varje individs individuella utveckling i just er familj. Du väljer själv hur långt du vill gå. Vill du lägga en trygg grund? Vill du utveckla din familj till nästa nivå?

“Fördjupning Aktiv kommunikation”. För de som redan har gått kursen “Ett aktivt föräldraskap” eller “Du och din familj” och vill fördjupa sig i möjligheten att coacha sina barn att lösa problem.

“Dina behov, barnets behov och att få det att gå ihop” När du tillsammans med andra vill utforska dina behov, barnets behov och hur ni ska få allas behov tillfredsställda.

“Tillsammans för framgång” en möjlighet för föräldrar med barn i samma klass att tillsammans hjälpa sina barn till framgång. Det kan gälla olika saker som har med skolan att göra. Tex om man vill förbättra kommunikationen med skolan/skolledningen. Jag skapar denna kurs utifrån era behov.

“Non violent communication” En introduktionskurs i NVC som har som mål att tillfredsställa allas behov.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.