fbpx

Målsättningar för 2012

Min svägerskas blogginlägg http://mialiten.blogspot.com/2011/12/malsattningar-for-det-nya-aret.html inspirerar mig till att skriva om målsättningar för 2012.

* Titta mindre på TV och istället välja att spela spel eller läsa mer, även om jag inte alltid minns det jag läser ;o) När det gäller TV:tittande vill jag kunna motivera mina val av program. Om de inte berikar mig då tänker jag inte heller se på dem.

*Skriva ner vad jag tycker, tänker, känner, behöver och önskar i en bok, kommer att bli mer påmind om det nu när jag har boken TACK i mina ägor.

*Lyssna mer på vad andra tycker, tänker, känner, behöver och önskar. Tänker ta fram en känslobok och utöka både mitt eget, min mans och barnens ordförråd när det gäller behov och känslor

*Förgylla min relation med min fantastiska man genom att göra ännu mer saker tillsammans med våra barn men också utan våra barn.

*En första målsättning när det gäller mitt arbete är att göra klart ansökan till Playing for change.

*En andra jobbmålsättning är att kontakta minst fem kommuner och erbjuda dem möjligheten att inspirera sina kommuninvånare i personlig-, familje- och arbetslivsutveckling.

*Jag vill i år inspirera ännu fler föräldrar att gå föräldragrupp. oavsett om de väljer mina grupper eller andra. Jag vet ju hur berikande dessa grupper kan vara för både föräldern och deras barn. Förutom att många av dem innehåller belöningar och borttagande av förmåner som verktyg är de otroligt givande. De manualer jag har kollat igenom är otroligt väl genomarbetade och berikar oss som föräldrar. (Synd bara att de använder sig av yttre motivation så som belöningar och borttagande av förmåner)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.