fbpx

Ta med en partner eller en vän så får du 100 kr i rabatt när du köper minst 2 biljetter. 

Laddar Evenemang

Utforska barns behov och ge näring till självkänslan – Lund 20 Mars

mars 20, 2023

Varför gör barnet som det gör fast du har sagt till tusen gånger? Kanske upplever du att barnet gör som det gör för att få dig på riktigt dåligt humör. Med det tänket ökar risken att du tar till metoder som hot, mutor, straff och liknande för att försöka korrigera barnets beteende. Men tänk om barnet gör som det gör för att det försöker tillgodose sina behov. Vilka behov försöker barnet tillgodose? Hur kan du skapa en miljö som ger näring till självkänslan? Vad är självkänsla?

Några behov (autonomi, samhörighet och kompetens) utforskas lite extra under föreläsningen. Dessa tre behov har stor betydelse för barns motivation i hemmet, skolan och fritiden. Genom att vara “behovsdetektiv” och förstå behovet bakom beteendet och hitta lösningar som tillgodoser både barnets och dina behov når ni mer kontakt och samarbete. Dina små förändringar kan göra stor skillnad i era liv.

“Barnets agerande är inte problemet, det är lösningen på ett problem som barnet upplever”.

Utforska barns behov passar både dig som redan sett eller läst “Se och bli sedd” och dig som inte ännu gjort det. Mer information om föreläsningen finns  här.

Biljettköp

Biljetterna är inte återbetalningsbara men du kan överlåta biljetten till någon annan.  Minnesanteckningar distribueras efter föreläsningen till de mailadresser som registreras vid biljettköpet. Mer information om köpvillkoren hittar du här

OBS! För barnens (inklusive ammande bebisar) och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna. 

Föreläsningen börjar 18:00 och är klar runt 20:30. Dörrarna öppnar ca 15 minuter innan vi kör igång. Välkommen!

Share This Event

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
2023-03-20
Tid:
18:00 - 20:30
Kostnad:
kr295.00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

IOGT Lund
Bantorget 5
Lund, Sweden
+ Google Map

Arrangör

Maria Klein
Telefon
+46730402090
E-post
info@mariaklein.se
Visa Arrangör-webbplats

Ta med en partner eller en vän så får du 100 kr i rabatt när du köper minst 2 biljetter. Vid köp av 3 eller fler biljetter får du 50 kr i rabatt per biljett.

OBS! Rabatten tillämpas i kassan.