fbpx

Kommunikation, föräldraskap och ledarskap
– skapa förutsättningarna för hållbart resultat

Om du som företagare eller ledare i ett företag har sökt dig fram till denna sida är du mån om dig, dina medarbetare och ledare och vill ge dem de allra bästa förutsättningarna för att nå framgång. Ditt sökande har lett dig rätt.

Se och bli sedd – från trots och frustration till berikande relationer

Varför uppkommer konflikter? Hur kan de förebyggas? Vad behöver du och barnet för att utvecklas? Hur kan ni genom kontakt, tillit och samarbete uppleva ömsesidig respekt? I kursens tre steg utforskar vi tillsammans nya vägar för dig att växa tillsammans med barn. Vid inköp av kurs till arbetsgrupp så ingår föreläsningen "Se och bli sedd" som introduktion till konceptet. Kontakta oss för offert.

Steg 1 – Barnet

Vi utforskar barnets behov.

Steg 2 – Den vuxne

Vi fokuserar på dig och dina behov.

Steg 3 – Relationen

Vi söker lösningar som tillgodoser bådas behov.

Investera i relationer

Eftersom personalen är företagets viktigaste tillgång är det av avgörande betydelse att de kan ge 100 % när de väl är på arbetet. För att det ska vara möjligt behöver deras allra viktigaste relationer ge dem energi. När vår mest betydelsefulla relationer ger oss energi och skapar glädje då är allt möjligt.

Maria Klein kan erbjuda dig, dina medarbetare och ledare förstklassig inspiration när det gäller att berika deras viktigaste relationer. Hon kommer gärna till ert företag och inspirerar er när det gäller föräldraskap, kommunikation och ledarskap.

När våra viktigaste relationer berikar oss blir det som ringar på vattnet. Vi berikar våra medmänniskor oavsett om det är kunder, leverantörer, medarbetare eller ledare. Vi uppnår win-win lösningar på flera områden.

Maria Klein erbjuder enskilda samtal till föräldrar och pedagoger. Priset är 950 kronor per timme, exklusive moms vid fakturering till företag.

Kontakta info@mariaklein.se för mer information och offerter.

Se och bli sedd – boken

Med humor och allvar delar familjecoachen Maria Klein med sig av sina erfarenheter som föreläsare, kursledare, coach och mamma.
Se och bli sedd - Ömsesidig respekt i mötet med barn

Maria Klein

Föreläsare, coach och fembarnsmamma – Maria Klein har vigt sitt yrkesliv åt att hitta vägar för människor att berika sina relationer till varandra. Vare sig det handlar om din roll som förälder,  förskolepedagog eller företagsledare.

Blogg

Berikande pedagoger, barn och erfarenheter

Tre månader som vikarie har fyllt på mina erfarenheter rejält. Det har varit spännande att få komma ut i verksamheter och möta många barn och vuxna. Jag har fått möjlighet att reflektera kring mig själv och hur jag väljer att

Läs mer »

Julstress eller julmys

Jag vill börja med att önska dig och din familj en jul där ni får era behov tillgodosedda. Längst ner finner du en lista med några ord som beskriver olika behov. Du finner fortsättningen på inlägget om julen nedan med

Läs mer »

Magisk stund som start på dagen

Familjesängen var redo för mys när som helst  Ja, familjesängen var ständigt obäddad som på bilden. Så såg det ut hos självaste familjecoachen 🙂 Den var alltid redo för lite mys oavsett tid på dygnet. Jag kommer ihåg en gång

Läs mer »