Kommunikation, föräldraskap och ledarskap
– skapa förutsättningarna för hållbart resultat

Om du som företagare eller ledare i ett företag har sökt dig fram till denna sida är du mån om dig, dina medarbetare och ledare och vill ge dem de allra bästa förutsättningarna för att nå framgång. Ditt sökande har lett dig rätt.

Se och bli sedd – från trots och frustration till berikande relationer

Varför uppkommer konflikter? Hur kan de förebyggas? Vad behöver du och barnet för att utvecklas? Hur kan ni genom kontakt, tillit och samarbete uppleva ömsesidig respekt? I kursens tre steg utforskar vi tillsammans nya vägar för dig att växa tillsammans med barn. Vid inköp av kurs till arbetsgrupp så ingår föreläsningen "Se och bli sedd" som introduktion till konceptet. Kontakta oss för offert.

Steg 1 – Barnet

Vi utforskar barnets behov.

Steg 2 – Den vuxne

Vi fokuserar på dig och dina behov.

Steg 3 – Relationen

Vi söker lösningar som tillgodoser bådas behov.

Investera i relationer

Eftersom personalen är företagets viktigaste tillgång är det av avgörande betydelse att de kan ge 100 % när de väl är på arbetet. För att det ska vara möjligt behöver deras allra viktigaste relationer ge dem energi. När vår mest betydelsefulla relationer ger oss energi och skapar glädje då är allt möjligt.

Maria Klein kan erbjuda dig, dina medarbetare och ledare förstklassig inspiration när det gäller att berika deras viktigaste relationer. Hon kommer gärna till ert företag och inspirerar er när det gäller föräldraskap, kommunikation och ledarskap.

När våra viktigaste relationer berikar oss blir det som ringar på vattnet. Vi berikar våra medmänniskor oavsett om det är kunder, leverantörer, medarbetare eller ledare. Vi uppnår win-win lösningar på flera områden.

Maria Klein erbjuder enskilda samtal till föräldrar och pedagoger. Priset är 950 kronor per timme, exklusive moms vid fakturering till företag.

Kontakta info@mariaklein.se för mer information och offerter.

Se och bli sedd – boken

Med humor och allvar delar familjecoachen Maria Klein med sig av sina erfarenheter som föreläsare, kursledare, coach och mamma.
Se och bli sedd - Ömsesidig respekt i mötet med barn

Maria Klein

Föreläsare, coach och fembarnsmamma – Maria Klein har vigt sitt yrkesliv åt att hitta vägar för människor att berika sina relationer till varandra. Vare sig det handlar om din roll som förälder,  förskolepedagog eller företagsledare.

Blogg

Min mormor-min vän

När jag tänker tillbaka på min barndom finns det några människor som dyker upp i mitt minne. Min mormor, morfar och morbror är några av dem. Min morfar var en person jag såg upp till och hade som brevvän. Han

Läs mer »

Bara vara hemma i påsk

Ibland blir det inte riktigt som vi tänkt. Den här våren blev verkligen inte som det var tänkt. Personligen saknar jag att få åka runt i Sverige och föreläsa. Men med tanke på de som faktiskt mist någon nära anhörig

Läs mer »