fbpx

Kontakt

Vanliga frågor & svar

Alla värdefulla vuxna i barnets liv är välkomna att gå kursen. Du kan vara förälder, bonusförälder, vårdnadshavare, familjehem, pedagog, rektor och så vidare. Det viktiga är att du är nyfiken på barnet och är villig att tillsammans med andra vuxna reflektera kring barnet, dig själv och er relation. Jag har valt att ha en kurs på jämna veckor och en på ojämna för att underlätta för föräldrar med barn varannan vecka.

Fokus på kursen och föreläsningarna kommer att vara möten med barn oavsett ålder. Utifrån barnets ålder, mognad och funktionsvariation kan du anpassa dina krav och förväntningar men oavsett barnets ålder kan du möta barnet med samma nyfikenhet, empati och intresse som du möter en person med livslång erfarenhet.

Nej, det är inte lämpligt att turas om att gå på träffarna. Utveckling i grupp förutsätter kontinuitet och att vi tillsammans skapar en trygg miljö så att vi känner tillit och vilja att öppna oss för varandra. Därför är det viktigt att samma personer är med vid varje tillfälle. 

Det är alltid berikande att dela föreläsningen tillsammans med en vän eller partner. Då priset är lågt satt för att fler ska ha råd gäller en biljett för en person. Däremot får ni 20 kr i rabatt per person vid köp av fler än en biljett. Ni kan också välja att gå vid två olika tillfällen för att underlätta barnpassning. 

Du behöver en enhet (dator eller Ipad) som har kamera och mikrofon. Det är också viktigt att du har en bra internetanslutning. Om du vill prova utrustningen innan första träffen kan du kontakta mig så arrangerar vi ett kort möte. info@mariaklein.se