fbpx

Företag

Om du som företagare eller ledare i ett företag har sökt dig fram till denna sida är du mån om dig, dina medarbetare och ledare och vill ge dem de allra bästa förutsättningarna för att nå framgång. Ditt sökande har lett dig rätt.

Eftersom personalen är företagets viktigaste tillgång är det av avgörande betydelse att de kan ge 100 % när de väl är på arbetet. För att det ska vara möjligt behöver deras allra viktigaste relationer ge dem energi. När vår mest betydelsefulla relationer ger oss energi och glädje då är allt möjligt.

Jag kan erbjuda dig, dina medarbetare och ledare förstklassig inspiration när det gäller att berika deras viktigaste relationer.

Jag kommer gärna till ert företag och inspirerar er när det gäller föräldraskap, kommunikation och ledarskap.

När våra viktigaste relationer berikar oss blir det som ringar på vattnet. Vi berikar våra medmänniskor oavsett om det är kunder, leverantörer, medarbetare eller ledare. Vi uppnår win-win lösningar på flera områden.

Mina kurser, föreläsningar och samtal förbättrar privat-, familje- och arbetslivet.

Maria Klein erbjuder enskilda samtal till föräldrar och pedagoger i mån av tid. Priset är 950 kronor per timme, exklusive moms vid fakturering till företag.

Kontakta mig gärna för eventuella frågor angående utbud eller för bokning av enskilt samtal. info@mariaklein.se