Inspirationsföreläsningar under våren

“Det krävs mod att vara sårbar för att förändras som förälder. Maria delar på ett öppenhjärtligt sätt med sig av sina personliga erfarenheter som lockar till skratt och eftertanke, både när hennes val skapat avstånd och kontakt.”

Jag är glad att min föreläsning “Att se och bli sedd-om nyfikenhet och ärlighet vid gränssättning med barn” nu även finns i Medalgons utbud. Jag ler stort när jag tänker på hur många som får möjlighet att ta del av den och inspireras i sitt föräldraskap.

När jag föreläste i Umeå fick jag följande meddelande från Anna:

“Tack så mycket för igår! Jag blev helt tagen, fick så många aha-upplevelser. Kände verkligen igen mig i många av situationerna som du berättade om. Det här skulle jag ju ha fått lyssna på för länge sen när jag var mitt upp i stridens hetta. Fast tänker ändå att jag kommer att ha nytta av det i framtiden också. Jag blev både rörd och fick fnissa igenkännande. Jag fattar inte var tiden (3 timmar) tog vägen!? Kändes inte det minsta långrandigt utan en bra balans mellan det du sa och att vi fick lite övningar.” 

Innan den 12 januari har ni chans att boka biljetter till nyårspriset 395 kr exklusive moms. PS! Då jag vet att det är positivt att uppleva föreläsningen tillsammans erbjuds parpris, gå två betala för en.

Bild1Jag kommer att föreläsa i Göteborg 14/3, Uppsala 15/3, Västerås 13/4 samt Stockholm 14/4. Det blir tre timmar blandat med allvar och skratt.

Om du inte har möjlighet att komma kan du alltid följa mig på Facebook. Varmt välkommen till Facebook.com/familjecoachen eller till en föreläsning någonstans i Sverige.

2 reaktioner på ”Inspirationsföreläsningar under våren”

  1. Går det att ha med sig en enmånadersbebis på föreläsningen? Vi har en 2,5-åring som kan ha barnvakt, men det blir svårt att ordna barnvakt till lilla bebisen.

    1. Det går att ha med sig en enmånaders bebis om ni tänker på att sitta så till att ni kan avvika i det fall bebisen uttrycker sina behov på ett sätt som kan störa övriga deltagare. Jag vill också uppmärksamma er på att det kan bli ganska hög ljudnivå vid en scen men om ni pratar med mig innan kan jag berätta när den scenen kommer så kan ni vara förberedd och skydda bebisens öron. Det kan också bli lite högre ljudnivå när alla pratar samtidigt vid några tillfällen men då kan ni ju ha bebisen i famnen och skydda dess öron vid behov. De bebisar som varit med under mina föreläsningar hittills har det gått bra för. Kul att ni är intresserade av att komma. Varmt välkomna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.