Personliga samtal

 

Samtal

Samtal kan erbjudas för enskilda, par eller grupper. För att samtalen ska ge största möjliga effekt är det viktigt att de sker kontinuerligt under en period. Tid för reflektion och återkoppling är viktig för utvecklingen. Samtalen kan ske per telefon eller genom fysiska möten.

Vägledande samtal omkring föräldraskap, kommunikation och relationer.

Jag har hjälpt föräldrar att kommunicera på ett mer kontaktskapande sätt med sina barn, partners, medarbetare och chefer. Att kunna uttrycka vad de upplever, känner, behöver och önskar. Att kunna lyssna på vad andra upplever, känner, behöver och önskar. Jag utgår från kunskaperna i “Ett aktivt föräldraskap” och/eller “Non violent communication”. Oavsett vilket koncept som används bygger de på ömsesidig respekt där alla parter ska få sina behov tillfredsställda. (vinn-vinnlösningar)

 

Priser: 

Se prislista till höger.

Coachsamtal där du är i fokus. Vilket problem vill du lösa? Vilket mål vill du uppnå? Jag är redo att lyssna på dig och stötta dig i din process att nå din potential inom alla områden i livet. Vid coachsamtal följer jag ICF:s etiska riktlinjer för coachsamtal. Läs mer http://www.icfsverige.se/userfiles/dokument/ICF_etiska_riktlinjer_svenska.pdf


Priser:

800 kr per timme för privatpersoner (inklusive moms)

600 kr per timme för tidigare deltagare på mina kurser (inklusive moms)

Är du arbetslös, ensamstående eller studerande, kontakta mig för överenskommelse om pris.

Vid resor utanför Umeå tillkommer milersättning på 36 kr per mil.

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.