fbpx

Balans i livet

Är det möjligt att få balans i livet? Vad är balans egentligen? Svaret skiftar nog lika mycket som det finns antal människor. Av den anledningen behöver vi nog själva definera vad som är balans för just mig.

Mäter vi balans i livet utifrån hur mycket tid vi fördelar på arbete, oss själva och vår familj? Hur ser isåfall den tidsuppdelningen ut för just dig?

Är det viktigt att det blir rätt antal timmar eller är det viktigt att det blir hög kvalitet på de timmar vi ägnar åt de olika delarna?

Hur skulle du vilja att fördelningen såg ut? Hur skulle det kännas om det var så?

Hur ska du göra för att komma till den balans du vill uppnå?

Mitt mål med mina tjänster är att höja kvaliten i de olika delarna oavsett hur tidsfördelningen ser ut. Balans i livet för mig är när jag mår bra och de jag bryr mig om mest också mår bra. Det betyder inte att vialltid måste vara tillsammans. När vi är tillsammans vill jag att vi bidrar yill varandras utveckling och välbefinnande. Att ge och ta emot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.