fbpx

Berikande möten med barn

Längtar du efter att bli mer sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar? Längtar du efter att förstå ditt barn bättre och hitta lösningar som inte innefattar belöningar eller bestraffningar? I möten med barn har du chansen att lära känna barnet men också dig själv. Ta reda på vart barnets gränser går genom att vara nyfiken och intresserad av just det här barnet. Vad tycker, tänker, känner och behöver hen? Visa barnet var dina gränser går genom att ärligt förmedla vem du är på ett respektfullt sätt.

Hur du väljer att se barnet kommer att påverka både dig och det barn du möter. De val du gör har betydelse för er båda. Din möjlighet som vuxen att påverka är en utmaning men också en fantastisk möjlighet. Du har möjlighet att skapa förutsättningar för att både du och barnet blir sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar. Du kan välja att uppnå detta genom ömsesidig respekt.

Vill du bli inspirerad när det gäller möten med barn och andra människor för den delen? Då är du hjärtligt välkommen till föreläsningen “Att se och bli sedd – om nyfikenhet och ärlighet vid möten med barn” den 22 maj i Stockholm. Här kan du köpa din biljett.

Föreläsningen innehåller mycket som kan berika dina möten med barn. För att skapa möjlighet till egen reflektion kommer det att erbjudas korta pauser under kvällen. Då har du chansen att anteckna för dig själv eller dela dina tankar med någon på plats. Vi lär oss en hel del genom att utbyta erfarenheter med varandra.

Jag ser fram emot en kväll med många berikande möten.

Då jag gärna uppmuntrar att dela kvällen med vänner erbjuder jag parbiljett (för två vänner eller partners) samt kompisbiljett (för fyra vänner).

För allas trevnad lämnas barn och bebisar hemma.

7 reaktioner på ”Berikande möten med barn”

  1. Åh vilken intressant föreläsning. Skulle gärna gå om jag inte bodde så långt ifrån. Du har inga planer på att besöka Örnsköldsvik eller någon annan ort i Norrland? ?

    Mvh, Maria

    Skickat från min iPhone

    > 20 apr. 2017 kl. 11:17 skrev Maria Kleins blogg : > > >

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.