fbpx

Föreläsningar som ger näring till självkänslan

Föräldraskapet kan vara utmanande men det finns också otroligt många möjligheter till glädje och utveckling tillsammans med våra barn. Jag vill förmedla ett förhållningssätt som grundar sig på ömsesidig respekt där vår nyfikenhet för vårt barn och vår ärlighet till vår omgivning visar vägen. Mitt mål med föreläsningen är att både barn och förälder ska känna sig sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar genom ömsesidig respekt. Dessa möten ger näring till självkänslan. Det krävs mod att förändras som förälder. Jag delar på ett öppenhjärligt sätt med mig av mina egna ”misstag” och insikter. Exempel i föreläsningen är hämtade från ålderspannet 1-9 år, men då det handlar om möten mellan människor går det lätt att applicera i alla relationer. (Tillägg den 16 februari: Förhållningssättet innefattar inga belönings-eller bestraffningssystem.) (Tillägg den 23 februari: Självklart går det jag förmedlar att applicera även inom förskolan. Pedagogerna har ju förmånen att träffa många barn under större delen av deras vakna tid. Nyfikenhet, ärlighet och ömsesidig respekt berikar även dessa relationer.)

Bild1Göteborg den 14 mars 18.00-20.30 med kort fikapaus. Boka nu!

Stockholm den 14 april 18.00-20.30 med kort fikapaus. Boka nu!

 

Då jag själv älskar att dela utmaningar och möjligheter tillsammans med andra gillar jag att Medalgon uppmuntrar att deltagare går tillsammans. De erbjuder parpris så att två stycken kan gå på en biljett. Välj parpris och fyll i antalet biljetter. Varje biljett gäller alltså för två personer. Biljetter bokas på Medalgons hemsida: Anmälan här.

Citat från arrangör, förskollärare och förälder: ”I ditt föredrag ger du kraft och skapar positiv känsla av möjlighet till förändring i rätt riktning. Du ger konkreta tips för genomförande och tilltro till egen förmåga till föräldrarna personligen”

Fick bland annat denna återkoppling av en deltagare på min föreläsning den 10 november:  ”Tack så mycket för igår! Jag blev helt tagen, fick så många aha-upplevelser. Kände verkligen igen mig i många av situationerna som du berättade om. Det här skulle jag ju ha fått lyssna på för länge sen när jag var mitt upp i stridens hetta. Fast tänker ändå att jag kommer att ha nytta av det i framtiden också. Jag blev både rörd och fick fnissa igenkännande. Jag fattar inte var tiden tog vägen!?”

Maila mig vid frågor: info@mariaklein.se

Vill du bli inspirerad i ditt föräldraskap och inte kan delta på någon av föreläsningarna? Följ mig gärna på Facebook.com/familjecoachen

5 reaktioner på ”Föreläsningar som ger näring till självkänslan”

 1. Hej!
  Jag förstår den goda tanken med att alla biljetter gäller för två, men det känns lite konstigt att – om man bara kan gå en – betala dubbelt. I mitt fall är det odramatiskt – den andra föräldern är engelskspråkig och kan inte tillgodogöra sig detta. För ensamstående föräldrar eller liknande kan det upplevas som ännu en negativ särbehandling. Jag skulle gärna gå på detta, men vill inte betala dubbelt och skulle gärna se ett alternativ för icke-par.
  Vänliga hälsningar
  Fru P

  1. Ta med en vän och gå tillsammans. Jag tänker att det också kan räknas som ett par. Det är tyvärr inte jag som bestämmer biljettpriserna men jag ska framföra dina tankar till Medalgon.

  2. Jag ser att Medalgons enkelbiljettpris är 450 kr plus moms så det är billigare att köpa en parbiljett oavsett om man går ensam eller inte. Kolla i din bekantskap om du hittar någon att gå med så kan ni dela på kostnaden. Jag kan också höra av mig om jag får meddelande från någon annan med samma bekymmer så “parar” jag ihop er. Skicka ett mail till mig på info@mariaklein.se så kan jag nå dig enkelt.

 2. VAR /vilken lokal är föreläsningen imorgon, fick bara info tt det var i Stockholms City, bra med en adress..?

  1. Tråkigt att du inte fått information om plats. Ska meddela arrangören så att de kan skicka till de som inte fått information. Vi kommer vara i Carlssons skola, kommendörsgatan 31. Varmt välkommen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.