fbpx

GÖR SOM JAG SÄGER, inte som jag gör #blogg100

Den jag är och det jag gör har stor betydelse för de jag älskar mest. Det känns skrämmande men samtidigt otroligt motiverande. Om vi kan leda en familj då kan vi klara vad som helst. Vi har verkligen en viktig roll som förälder. Om jag kan leda mig själv respektfullt kan jag leda andra. Vi föräldrar är så betydelsefulla därför började jag att fokusera på er i min serie om Mål med föräldraskapet.
Vi vill så gärna att våra barn ska göra som vi säger men om vi inte själva lever som vi lär kommer barnen ha svårt att veta vad de ska göra. Jag skrev tidigare om hur jag önskar att mina barn kan stå upp för sig själv men också för andra och hur betydelsefullt det är att jag kan göra detsamma.
Det här klippet illustrerar det så himla bra.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gXjE68-_jBs&w=560&h=315]
Barn gör som vi gör, inte som vi säger. Vi behöver vara ärliga med vem vi är och vad vi gör. Skrämmande men motiverande.
#blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.