fbpx

Hela familjen samlad

Att sitta på kvällen och höra våra vuxna barn diskutera olika frågor är ljuvligt. Vår son som bor i Göteborg har kommit hem till Umeå för att föreläsa om hur vi tänker. Det blir mycket aktivitet när alla är hemma och alla vill gärna hinna få lite tid med Simon. Jag upplever att det är långt mellan gångerna när vi alla är tillsammans men för vår fyraåring är det som om bröderna aldrig har varit ifrån varandra. Det är så självklart att storebror är hemma. Det blir lite extra roligt att gå ut och spela landhockey. Alla i familjen utom jag och B såg igår Frost tillsammans. MN, 11 år och G, 9 år njöt av att få se en film tillsammans med sina stora syskon.
Bild1När familjen är samlad är det som om alla bitar faller på plats och det finns inte så mycket som kan störa. Att jag har kurs i morgon gör ju att jag jobbat dessa dagar och då både jag och Simon kommer att ha föreläsningar den 6 maj tror jag att det kommer att bli lite mer arbete men annars tänker jag försöka njuta dessa dagar som sonen är hemma. Dottern som numera bor mer hos pojkvännen än hemma är också lite mer hemma nu än annars. Pojkvännen får istället komma till oss 🙂
En sak är säkert. När alla barnen är hemma väljer jag att jobba mer intensivt än annars. Jag vill bli klar för att sedan kunna umgås.
Hoppas att ni väljer att njuta av helgen tillsammans med era barn, det är både ni och era barn värda.
#blogg100

0 reaktioner på ”Hela familjen samlad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.