Jag är ju trots allt ditt barn

bildfotbollkompassAtt vara ensam med barnen gör att planering blir ännu viktigare för att hinna med allt som ryms i familjelivet. Men ibland blir det lite för mycket att hålla koll på 😉 Jag hämtar nioåringen på skolan innan vi gemensamt hämtar lillebror. G säger att han vill på fotbollsträningen och jag berättar att det blir nog svårt eftersom träningen slutar 18.30 och samtidigt börjar det föräldramöte som jag tänkte delta i (med B sittandes i ett angränsande rum spelades på Ipad).
G säger då: Men mamma idag är ju träningen mellan fyra och fem.
Jag svarar: vilken tur att du hade koll på det.
G: Klart jag har koll. Jag är ju trots allt ditt barn.
Jag blir lite fundersam på vad han menar och säger:
Hur menar du då?
G: Du brukar ju ha koll på alla tider även om du nu hade glömt.
Vad glad jag blir att du kan se förbi mitt misstag.
G: Klart jag kan.
Barn är helt fantastiska! Eller hur?

0 reaktioner på ”Jag är ju trots allt ditt barn”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.