fbpx

Jag blir glad när jag "förlorar" en kund

Ja, jag vet att det verkar lite konstigt att bli glad över att förlora en kund men det är verkligen så det är. Jag tror på varje människas förmåga att lösa sina egna problem men ibland kan man behöva en coach för att hitta sina egna lösningar. Gamla vanor skapar spår som är svåra att bryta. Även om det känns konstigt så fortsätter man att reagera och agera på samma sätt som man alltid har gjort. Det går liksom av bara farten. Jag har tidigare skrivit lite om det här. Hur vi många gånger följer vår hjärna och inte vårt hjärta.
Jag tror att det är viktigt att hitta tillbaka till det vårt hjärta vill. För att kunna göra det kan vi ibland behöva någon som ställer de där frågorna som vi själva inte ställer eftersom de är lite jobbiga. Någon som får oss att fundera på vad vi egentligen har för behov och hur vi kan tillgodose dessa. I ett par blir detta extra spännande, då man ofta hittar nya sidor av varandra.
Processen tar sin tid och det blir oftast värre innan det blir bättre. Men när det väl blir bättre då faller många bitar på plats. Det blir enklare att faktiskt leda sig själv och plötsligt behöver man inte längre någon annans frågor för att hitta till sina egna svar. Det finns en nyfikenhet både för sina egna tankar och svar men också för sin partners. Kontakten är tillbaka och plötsligt finns fler möjligheter än hinder. Parterna kan nu bolla funderingar med varandra och hitta lösningar som passar dem båda. När kommunikationen och kontakten är där behövs ingen coach/medlare längre.
Att få vara med och se hur två personer hittar tillbaka till varandra är en förmån. Jag njuter och kan än en gång konstatera att det finns en enorm kraft i kärlek. Om modet finns där att vara sårbar då kan magiska saker hända. Den magin är värd otroligt mycket.
Jag vet att par kan skapa denna magin och när jag inte längre behövs är det i sig en magisk känsla.
Jag har skrivit lite tips till par som vill berika sina relationer här.
PS! Jag är ingen psykolog eller terapeut så jag rekommenderar alltid klienter vidare till dessa om det är den kompetensen som behövs.
Om du gillar det jag skriver så får du gärna dela mina inlägg vidare och välja att följa mig.
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.