Serviceminded

Jag blir alltid lika glad när jag möts av personal som insett betydelsen av att vara serviceinriktade. De möter kunder med en medmänsklighet som känns hela vägen in i hjärtat. För någon dag sedan valde jag att skicka några ord till de som sålde studsmatta (Champion) till oss för sex år sedan. Jag är rätt imponerad på den kvalité som studsmattan har och ville meddela dem att jag uppskattar kvalitén och att de satsar på säkerhet. Jag gillar att det är en rejäl matta som skyddar barnen från fjädrarna och öppningen är omlott så att det inte är upp till barnen att komma ihåg att stänga.
BildstudsmattaJag fick ett härligt svar där personen tackade för mitt mail och också valt att visa de övriga i personalen. Det är alltid lika kul att göra andra företagare glada så jag svarade och tänkte sedan att vår kommunikation var avslutad för den här gången.
Men idag kom sonen in med posten och i den fanns ett brev från Studsexperterna som än en gång tackade för mina värmande ord och skickade med en liten present.
Tjusigt!
Ja, deras studsmattor kostar mer än en del andra men med tanke på hur bra den har hållit känns det som en bra investering.
Ha en fortsatt skön sommar

0 reaktioner på ”Serviceminded”

  1. Olle Göransson, Vd Studsexperten

    Rolgit att höra att du är så nöjd. Tack för att du återkopplade till oss och all den omtanke du visat oss, det värmer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.