fbpx

Skolfamiljen-en tidning för oss föräldrar

Jag längtar faktiskt till varje nummer av Skolfamiljen, http://skolfamiljen.se. Tidningen är full med aktuella reportage och tips och råd till mig som förälder. Att jag själv finns med i tidningen är ju såklart en bonus. Min sida “Fråga coachen” har varit otroligt lärorik att fylla. bildskolfamiljen3Jag har kommunicerat med föräldrar och sökt information för att den ska bidra till så många som möjligt. Jag har skrivit om hur man kan få en harmonisk morgon, belöningssystemens baksida och att samtala med tonåring om bonusfamiljens eventuella gemensamma boende. I nästa nummer skriver jag om det betydelsefulla samarbetet mellan hem och skola.
Jag kan varmt rekommendera dig som har barn i skolan att prenumerera på denna tidning. Gå in på skolfamiljen.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.